foto2.1.jpg

Tactisch inkoper

“Can you handle and optimize our procurement?”

   Afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, 
 Logistiek of Supply Chain
   Aangevuld met een NEVI 1- en NEVI 2-opleiding
   Ongeveer 5 tot 10 jaar werkervaring, bij voorkeur in een
 internationale, technische werkomgeving
   Standplaats Tilburg


Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering.

Wat ga je doen?
Als Tactisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van het operationele en tactische inkoopproces. Vanaf de kick-off van een project tot en met de installatie van een machine bij een klant, speel jij een centrale en proactieve rol in dit proces. Je geeft direct vanaf de start van een project richting aan de operationele inkoopstrategie, kwaliteit, besparingen op inkoopdelen en levertijden. Het optimaliseren van de Supply Chain voor elk project start bij jou.

Gezien de groei van de organisatie verwachten wij dat jij je collega’s en de organisatie uitdaagt om te verbeteren in processen en systemen, zodat we toewerken naar een perfecte Supply Chain.

In deze rol werk je intensief samen met je collega’s van inkoop, engineering, projectmanagement en logistiek. Je rapporteert aan de Directeur Operations.

Jouw kerntaken 

 • Je primaire taak en verantwoordelijkheid is het op het juiste moment, tegen de beste kwaliteit en een goede prijs laten aanleveren van maakdelen, handelsartikelen en diensten.
 • Je onderzoekt de huidige afspraken (levertijd, kwaliteit, kosten en partnership) met onze leveranciers en scherpt deze aan waar nodig en gewenst. Intensiveren van de relatie met onze leveranciers en verder toewerken naar een optimaal partnership.
 • Je zorgt voor een effectief en efficiënt inkoopproces en een tijdige informatieoverdracht en communicatie richting de projectmanager, het magazijn en de productieafdeling.
 • Richting geven aan de professionalisering van het huidige inkoop- en logistieke proces en het herinrichten van ons ERP-pakket ISAH.
 • Vanuit je operationele en tactische inkooprol ben je samen met de Strategisch Inkoper betrokken bij productinnovatie en R&D-projecten en adviseer je waar nodig en gevraagd.
 • Bewaken en optimaliseren van de leveranciersprestaties ten aanzien van kwaliteit, levertijd, flexibiliteit en kostenefficiency.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma (Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Logistiek, Supply Chain) met daarbij een afgeronde NEVI 1- en NEVI 2-opleiding.
 • Je weet hoofd van bijzaken te scheiden, staat sterk in je schoenen en bent in staat discussie aan te gaan met leveranciers, maar ook de interne organisatie.
 • Je hebt een positief kritische houding, staat open voor verandering en bent altijd op zoek naar optimale samenwerking.
 • Circa 5 tot 10 jaar ervaring in een tactische en operationele inkoopfunctie bij voorkeur in een internationale technische werkomgeving zoals de machinebouw, metaalindustrie, elektrotechniek, productieomgeving of vergelijkbaar.
 • Je werkt gestructureerd en planmatig. Je bent een pragmaticus die plannen ook kan omzetten naar acties.

Wat bieden wij? 

Met projecten bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld bieden wij unieke kansen om je carrière een boost te geven. Bij ons word je onderdeel van een bedrijf dat succesvol is opgebouwd door mensen die met passie werken aan technisch hoogwaardige machines. De kracht van samenwerking is een fundamentele waarde binnen ons bedrijf. Onze klanten waarderen dit.

Wil jij ook werken voor en met gerenommeerde internationale klanten in een veeleisende engineering omgeving? Neem direct contact op met onze recruiter om de mogelijkheden te bespreken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 203 247 66.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies