foto3.jpg

Service Coördinator

“Ben jij de gestructureerde en technische probleemoplosser met een duidelijke klantenfocus?”


  Afgeronde technische mbo-opleiding, zoals Werktuigbouwkunde.
   Minimaal 5 jaar ervaring in de machinebouw of voedingsmiddelenindustrie.
  Uitgebreide ervaring met het lezen van 2D- en 3D-tekeningen.
  Standplaats Tilburg.

 
Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering.

Wat ga je doen?

Jij bent het interne en externe service aanspreekpunt en coördineert aanvragen, offertes en uitvoering van revisies en service vraagstukken. Jouw verantwoordelijkheid is het analyseren van de vraag en behoefte tot en met de technische oplossing en het meten van de klanttevredenheid. Jij brengt intern de juiste mensen bij elkaar en komt snel en kordaat met een oplossing voor de klant.

Je werkt samen met collega’s van service en sales als het gaat om klantsituaties, contracten en afspraken. Daarnaast werk je samen met collega’s van engineering en productie als het gaat om de inzet van capaciteit en inhoudelijke technische problemen. Het kan voorkomen in deze rol dat je incidenteel naar het buitenland moet om inspecties te doen of revisies voor te bereiden. In deze rol rapporteer je direct aan de operationeel directeur vanuit je standplaats in Tilburg.

Jouw rol
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen, opmaken en opvolgen van offertes en orders voor spare-parts en revisies en modificaties aan machines.
 • Indien nodig en gewenst ga je op locatie bij de klant een inspectie doen van een uit te voeren revisie.
 • Je draagt zorg voor de planning, uitvoering en evaluatie van de servicewerkzaamheden. In deze bepaal je ook een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen in overleg met de productiemanager.
 • Overleg met de servicemonteur en de klant over de uit te voeren werkzaamheden.
 • Samen met je collega’s van service en eventueel andere afdelingen ben je betrokken bij de verdere ontwikkeling van de servicedienstverlening.
 • In overleg met de interne organisatie bepaal je welke aanvragen onder de garantievoorwaarden vallen.
Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau in een technische richting, zoals Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de machinebouw of binnen de voedingsmiddelenindustrie in een servicegerichte en/of coördinerende functie.
 • Je hebt een servicegerichte instelling met een duidelijke klantfocus. Communicatief vaardig, actiegericht en je bent een geboren organisator. Je kunt uitstekend overzicht bewaren en prioriteiten stellen.
 • In de contacten met en bij een klant heb je een scherp oog voor salesopties. Je bent in staat om de behoefte van een klant door te vertalen naar je salescollega's.
 • Bezit uitgebreide ervaring met het lezen en interpreteren van 2D- en 3D-tekeningen.
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift en, bij voorkeur, een tweede vreemde taal.
 • Gestructureerde werker die eigen verantwoordelijkheid pakt met een positieve blik op de toekomst.
Wat bieden wij?

Met projecten bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld bieden wij unieke kansen om je carrière een boost te geven. Bij ons word je onderdeel van een bedrijf dat succesvol is opgebouwd door mensen die met passie werken aan technisch hoogwaardige machines. De kracht van samenwerking is een fundamentele waarde binnen ons bedrijf. Onze klanten waarderen dit.

Wil jij ook werken voor en met bekende internationale klanten in een veeleisende engineering omgeving?
Neem dan direct contact op met onze recruiter Egbert van der Meijs via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 203 247 66.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies