foto2.jpg

Projectmonteur Machinebouw

“Ben jij de internationale avonturier die naast het installeren van complexe machines ook wil organiseren?”


 

   Mbo- of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
   5 tot 10 jaar werkervaring
   Ongeveer 5 keer per jaar een aantal weken naar het buitenland
    Standplaats Tilburg


Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering
.

Wat ga je doen?

Krijg jij energie van het voorbereiden, plannen en uitvoeren van complexe en afwisselende machinebouw projecten? Intensieve samenwerking met je projectteam? En sta je open voor internationale avonturen? Dan ben jij onze nieuwe collega! Je maakt deel uit van een projectteam dat bestaat uit zowel mechanische, elektrotechnische als softwarespecialisten en bent verantwoordelijk voor het opzetten en volgen van de projectplanning,- budget en kwaliteitseisen voor de gehele montage en samenbouw van een systeem. Heb je de juiste mensen in je team? Ligt alles nog op schema? Loop je ergens tegenaan, dan overleg je met de projectmanager of je collega’s van engineering. 

Je bent voor de installatie en inbedrijfstelling van onze projecten regelmatig op locatie (wereldwijd) bij een klant te vinden. Concreet betekent dit dat je circa vijf keer per jaar voor een periode van 2 tot 4 weken in het buitenland verblijft samen met andere collega’s. Daar coördineer jij de opbouw van de lijn in samenwerking met lokale monteurs en de klant. Omdat je zelf als meewerkend voorman ook actief bezig bent met de installatie, weet je precies wanneer de machine écht klaar is voor oplevering: als alles na meerdere testen 100% werkt en de klant tevreden is

Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica op mbo of hbo-niveau en bij voorkeur circa 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in de internationale machinebouw.
 • Uitgebreide ervaring in het functioneel aansturen van een team van monteurs en ervaring met planning en voorbereiding van complexe projecten en bewaken van projecteisen zoals uren, planning en kwaliteit.
 • Een natuurlijke leider die in staat is om mensen te enthousiasmeren en een teamspeler met gevoel voor interne en externe klantbelangen. Je hebt korte en natuurlijke lijnen naar afdelingen zoals engineering, inkoop en projectmanagement.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal en, bij voorkeur, een tweede vreemde taal.
 • Je hebt een duidelijke service en oplossingsgerichte mentaliteit, een open houding, bent prettig in de omgang en bezit goede organisatorische en communicatieve eigenschappen.

Wat bieden wij?
Een geheel nieuwe supermarktervaring. Huh, wat?! Echt waar. Zodra je bij Lan Handling komt werken, kun je nooit meer normaal boodschappen doen. Vanaf dat moment draai je overal blikken, potten, maaltijdzakken om. Gewoon voor de check: yes, ook dit product handelen wij met onze machines! Maar, dat is natuurlijk niet alles.

 • Een werkomgeving vol kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed idee? Opleidingswensen? Bespreek het met je leidinggevende en ga aan de slag.
 • Een gloednieuw pand om in te lijsten. Met lekkere koffie.
 • Werk je op locatie werken bij een klant? Dan hebben we een prima vergoedingsregeling.
 • Naast 25 vakantiedagen krijg je ook 13 adv-dagen. Dus je houdt voldoende tijd over om naast je werk leuke dingen te doen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Flexibele werktijden, zodat je tijd kunt maken om te sporten, voor je hobby’s of om gewoon je kinderen ’s ochtends eerst rustig naar school te brengen.
 • Een jaarlijkse winstuitkering. Omdat we werken vanuit de gedachte dat we het samen doen en iedereen bijdraagt aan een positief resultaat van de organisatie, profiteer jij mee van een financieel succesvol jaar van de organisatie.
 • Een goede reiskostenvergoeding.
 • Ga mee Trabant rijden, op de tandem naar het trappistenklooster of schitter tijdens een van de andere leuke activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert.
 • Lekkere Brabantse traktaties als iemand jarig is… of als we weer een gaaf project hebben verkocht!

Voor deze rol hanteren we een salarisrange van: € 2.800,- tot € 3.600,- bruto per maand op basis van 38 uur. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring.

Heb jij de drive om samen met ons dingen in beweging te zetten? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 20324766.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies