foto1.jpg

Monteur Elektrotechniek Machinebouw

"Can you handle our electrical projects?"
 

 

Mbo-opleiding opleiding Elektrotechniek. Of ervaring als service engineer in de utiliteit of woningbouw.

   Bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring.
   Ongeveer 3 tot 4 keer per jaar een aantal weken in het buitenland.
   Standplaats Tilburg.


Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering.

Wat ga je doen?

Krijg jij energie van het voorbereiden, plannen en uitvoeren van complexe en afwisselende machinebouw projecten? Intensieve samenwerking met mechanische, software en elektrotechnische collega’s? En sta je open voor internationale avonturen? Dan ben jij onze nieuwe collega! Je maakt deel uit van een projectteam dat bestaat uit zowel mechanische, elektrotechnische als softwarespecialisten en bent hierin verantwoordelijk voor de elektrische montage van de installatie in onze werkplaats én op locatie bij de klant.

Je bent voor de installatie en inbedrijfstelling van onze projecten regelmatig op locatie (wereldwijd) bij een klant te vinden. Concreet betekent dit dat je circa drie tot vier keer per jaar voor een periode van 4 á 5 weken in het buitenland verblijft samen met andere collega’s.

Jouw kerntaken
 • Samen met je mechanische collega’s ben je verantwoordelijk voor het maken van een planning en verzorg je de projectvoorbereiding.
 • Zelfstandig installeren van complete en complexe elektrotechnische bedrijfsinstallaties.
 • Het is mogelijk dat je parallel aan meerdere projecten in verschillende stadia werkzaam bent.
 • Aan de hand van tekeningen en instructies, het bekabelen en aansluiten van de instrumentatie en besturingskasten van onze machines.
 • Samen met je softwarecollega het systeem I/O testen.
 • Indien nodig op locatie bij de klant begeleiden en aansturen van monteurs.
Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek op mbo-niveau en bij voorkeur circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw. Ervaring binnen de utiliteit of woningbouw of als service engineer is zeker ook interessant.
 • Kennis van werktuigbouwkunde en/of mechatronica is een duidelijke pré.
 • Je bent een teamspeler met gevoel voor interne en externe klantbelangen met een duidelijke ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal en, bij voorkeur, een tweede vreemde taal.
 • Je hebt een duidelijke service en oplossingsgerichte mentaliteit, een open houding, bent prettig in de omgang en bezit goede organisatorische talenten.
 • Ervaring met planning en voorbereiding van complexe projecten en bewaken van projecteisen zoals uren, planning en kwaliteit is een pré.  
Wat bieden wij?

Met projecten bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld bieden wij unieke kansen om je carrière een boost te geven. Bij ons wordt je onderdeel van een bedrijf dat succesvol is opgebouwd door mensen die met passie werken aan technisch hoogwaardige machines. De kracht van samenwerking is een fundamentele waarde binnen ons bedrijf en wordt ook door onze klanten erg gewaardeerd.

Wil jij ook werken voor en met gerenommeerde internationale klanten in een veeleisende engineering omgeving?
Neem dan direct contact op met onze recruiter Egbert van der Meijs via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 203 247 66.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies