foto2.jpg

Projectmonteur Machinebouw

“Ben jij de internationale avonturier die naast het installeren van complexe machines ook wil organiseren?”


   Mbo- of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica.
   5 tot 10 jaar werkervaring in de internationale machinebouw.
   Ongeveer 5 keer per jaar een aantal weken naar het buitenland.
   Standplaats Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem)


Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering.

Wat ga je doen?
Krijg jij energie van het voorbereiden, plannen en uitvoeren van complexe en afwisselende machinebouw projecten? Intensieve samenwerking met je projectteam? En sta je open voor internationale avonturen? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Je maakt deel uit van een projectteam dat bestaat uit zowel mechanische, elektrotechnische en softwarespecialisten en bent verantwoordelijk voor de complete montage van de installatie in onze werkplaats én op locatie bij de klant. Je bent voor de installatie en inbedrijfstelling van onze projecten regelmatig op locatie (wereldwijd) bij een klant te vinden. Concreet betekent dit dat je circa vijf keer per jaar voor een periode van 2 tot 4 weken in het buitenland verblijft samen met andere collega’s.

Jouw kerntaken
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en volgen van de projectplanning,- budget en kwaliteitseisen voor de gehele montage en samenbouw van een systeem. Je werkt zelf ook actief mee in de montage en samenbouw.
 • Eindverantwoordelijk voor de planning, uitvoering, testen, inbedrijfstellen en evaluatie van het totale systeem.
 • Als meewerkend voorman sta je zelf ook met je gereedschap in de hand om modules op en samen te bouwen en het goede voorbeeld te geven.
 • Jij coördineert de effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen in je project.
 • Je informeert de projectmanager over de voortgang en bespreekt eventuele technische problemen met je collega’s van de engineering afdeling.
 • Het is mogelijk dat je parallel aan meerdere projecten in verschillende stadia werkzaam bent of tussen de projecten door meewerkt aan projecten van collega’s.
 • Op locatie bij de klant coördineer jij de opbouw van de lijn in samenspraak met lokale monteurs en de klant.
Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica op mbo- of hbo-niveau en bij voorkeur circa 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in de internationale machinebouw.
 • Uitgebreide ervaring in het functioneel aansturen van een team van monteurs en ervaring met planning en voorbereiding van complexe projecten en bewaken van projecteisen zoals uren, planning en kwaliteit.
 • Een natuurlijke leider die in staat is om mensen te enthousiasmeren en een teamspeler met gevoel voor interne en externe klantbelangen. Je hebt korte en natuurlijke lijnen naar afdelingen zoals engineering, inkoop en projectmanagement.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal en, bij voorkeur, een tweede vreemde taal.
 • Je hebt een duidelijke service en oplossingsgerichte mentaliteit, een open houding, bent prettig in de omgang en bezit goede organisatorische en communicatieve eigenschappen.
Wat bieden wij?

Met projecten bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld bieden wij unieke kansen om je carrière een boost te geven. Bij ons word je onderdeel van een bedrijf dat succesvol is opgebouwd door mensen die met passie werken aan technisch hoogwaardige machines. De kracht van samenwerking is een fundamentele waarde binnen ons bedrijf en wordt ook door onze klanten erg gewaardeerd.

Wil jij ook werken voor en met gerenommeerde internationale klanten in een veeleisende omgeving?
Neem dan direct contact op met onze recruiter Dre Schellekens via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 285 580 33.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies